Follow Me @aien_unnie

Thursday, August 11, 2016

Entri pertama, 2016

Dear Yayah.

Bilik kerja berpintu. 11.34 a.m.

Bismillahirrahmanirrahim. Uhuk Uhuk fuhhh hampir 3 ke 4 tahun belog tanpa hapdet, tanpa omelan bibir munggil *eh*, bekunyaaa jejari menaip. Tetiba terbuka pastu laju laju terindu lahai kat belog tercinta ni. Dengan pantas curi curi masa nak jugak hapdet sikit.

New life, new partners in crime, new title tapi tetap old work ehehe *nampak sangat sayangnyee kat tempat keja nie* . Anak pun dah 6bulan dah oiii. Harap sangat semangat berbelog nie dapat bertahan. Tapi syg, dah tak dapat mengadap laptop kelebek belog cam zaman remaja dulu, guna handphone semua kan dihujung jari jaaa kennn. 


Ok lah, next update tungguuuuuuu. Caucinciii #mmuahciked #familyAAjr 😘💋💕



No comments: