//Officially Dear YAYAH
Your Shoes Please!
DashboardFollow
Bonjour Fellas!



Assalammualaikum and Hello bloggers! Just call me Aien, twenty-two years old already, dah rasa matang dan dah-boleh-kawen-kan? :PHAHA


Be a TALKATIVE!






Credit Section


Skin by Are-Qil Header by Ejat
Best view in Google Chrome
Images By We❤It
Entri pertama, 2016
Thursday, August 11, 2016 | Thursday, August 11, 2016 | 0 Kind Person!
Dear Yayah.

Bilik kerja berpintu. 11.34 a.m.

Bismillahirrahmanirrahim. Uhuk Uhuk fuhhh hampir 3 ke 4 tahun belog tanpa hapdet, tanpa omelan bibir munggil *eh*, bekunyaaa jejari menaip. Tetiba terbuka pastu laju laju terindu lahai kat belog tercinta ni. Dengan pantas curi curi masa nak jugak hapdet sikit.

New life, new partners in crime, new title tapi tetap old work ehehe *nampak sangat sayangnyee kat tempat keja nie* . Anak pun dah 6bulan dah oiii. Harap sangat semangat berbelog nie dapat bertahan. Tapi syg, dah tak dapat mengadap laptop kelebek belog cam zaman remaja dulu, guna handphone semua kan dihujung jari jaaa kennn. 


Ok lah, next update tungguuuuuuu. Caucinciii #mmuahciked #familyAAjr 😘💋💕



Labels:



Older Post | Newer Post