//Officially Dear YAYAH
Your Shoes Please!
DashboardFollow
Bonjour Fellas!



Assalammualaikum and Hello bloggers! Just call me Aien, twenty-two years old already, dah rasa matang dan dah-boleh-kawen-kan? :PHAHA


Be a TALKATIVE!






Credit Section


Skin by Are-Qil Header by Ejat
Best view in Google Chrome
Images By We❤It
Short-update.
Monday, December 03, 2012 | Monday, December 03, 2012 | 0 Kind Person!
Dear Yayah.

Bilik berpintu, 3 Dec.

Wohh dah 3 dec, sedar tak sedar dah berada di bulan terakhir sebelum melangkah
tahun 2013. Alhamdulillah, Allah masih memberi peluang buat hambanNya meniti
liku-II kehidupan. Lama dah oii tinggal belog mucuk ni. Berat jari-II nak menari
atas papan kekunci plus kekeringan idea. Banyak dah berlaku, banyak dah aku
lalui, banyaakkkk. Bilik berpintu baru, keje baru, job function baru, mata air baru
teeetttt.

Uhuk, yang older entri tu? semua dah tinggal kenangan tetap terpahat sebagai
pengalaman hidup. Kita hanya merancang, Allah yang tentukan. Doakan yang terbaik!



P/S : Tapi semangat nak kawen tu tetap tinggi. Anyone? :P


Older Post | Newer Post