//Officially Dear YAYAH
Your Shoes Please!
DashboardFollow
Bonjour Fellas!



Assalammualaikum and Hello bloggers! Just call me Aien, twenty-two years old already, dah rasa matang dan dah-boleh-kawen-kan? :PHAHA


Be a TALKATIVE!






Credit Section


Skin by Are-Qil Header by Ejat
Best view in Google Chrome
Images By We❤It
Yeayy outing. Kau ada?
Tuesday, May 01, 2012 | Tuesday, May 01, 2012 | 0 Kind Person!
Assalammualaikum.

Haii Yayah!

Mak selalu cakap, 'along, bila nak belajaq masak ni? Nanti kat umah mak metua suruh masak hah tak tau. Ingat boleh main main nanti bla bla bla'  Tapi demi membuktikan yang kite ni bukanlah malas mana pun maka semangat buat brownies coklet kek sempena permintaan dedek *cehh permintaan tinggi tahu! * So bawakkan kek sekali masa date kelmarin hehe. Marvels The Avengers? 11/10 bintang derrr. Memang best ahh abang HULK pandaii buat lawak. Thorr hensem, Captain Amerika ohsem dan Iron Man romantik youuu! 



First time masuk Daiso Japan memang rambang mata. Lagi-II bila dibayangi poster 1 item RM5 dah lumrah perempuan nafsu membeli terus mengusik jiwa. Tapi Alhamdulillah masih mampu menahan nafsu dengan sepenuh kudrat jadi beli apa yang dicari je. Sebab ada orang tegur bila tengok kereta guwa lapang je kan nahh bila nak tengok hasilnya? Haha.









Ermm ermm malu sebenarnye nak cakap. Ermm buat pertama kali jejak uptown perda sebelum ni lalu je tak terasa nak singgah bila tengok kepadatan pengunjung. Tapi atas permintaan dedek, si kakak gagahi jugakk *budak ni macam macam naunye permintaan die duhhh* Tapi siyes memang besaq ahh uptown ni sampai lenguh kaki bejalan. Nak carik baju, seluar, tudung, jam, eksesori telepon? Semuaa adaaa. Kedai jersi paling berlambak kat situ. Yang minat barang-II antik pun boleh carik kat situ.



Ni makcik penjual baju kelawar!

Tak kisah lah korang nak beli ape pun, tapi jangan lupa singgah this warung nasik lemak. Superb! Sedaap bangat! Sedap dekat ayam goreng and the sambalss. Ohh ya kedai jual shisha pun ada tapi ini tidak digalakkan okay.




Yeahh Superhero, supermanku! #FT : ) 



p/s : Entri outing saja. Thanks for reading//

Labels: , , , , , , ,



Older Post | Newer Post