//Officially Dear YAYAH
Your Shoes Please!
DashboardFollow
Bonjour Fellas!



Assalammualaikum and Hello bloggers! Just call me Aien, twenty-two years old already, dah rasa matang dan dah-boleh-kawen-kan? :PHAHA


Be a TALKATIVE!






Credit Section


Skin by Are-Qil Header by Ejat
Best view in Google Chrome
Images By We❤It
Hotlink Bagus begitu mengujakan! Terima kasih nuffnang :)
Monday, May 14, 2012 | Monday, May 14, 2012 | 0 Kind Person!
Assalammualaikum.

Dear Yayah, bilik berpintu.

Wahh title teruja bukan main, tahap keterujaan tu sampai sambil guwa taip entri ni pun guwa tengah tersengih macam kerang busuk! Kalau nak buat rentetan kisah hidup ‘aku dan henfon’ konfem entri ni cecah lantai. Kemon kemon meh kite straight to the point. Nak tanya tapi rasa macam tak perlu ditanya soalan macam ni, errr korang, korang sekarang pakai prabayar celcom ke? Hotlink eh? atau digi? Etc. Tak perlu tak perlu. Sebab apa kau tanya? Seorang dah pakai 2-3 henfon dah tu semua pelan pun dia sapu. Tapi kalau nak kongsi yang mana is better let boboy tell gegirl okayyy kihkih :P



Mula mula tengok iklan dia dah macam wahh nanak nanak! Nahh pelan baru Hotlink Bagus memang mengujakan. Keistimewaan yang aku paling nampak adalah RM2/per day for 100MB. Boleh update twitter, status facebook dan macam-II lagi tak kira lah kau tengah siram pokok bunga ke, jimat tenaga jimat masa ewahh. Lagi lagi lagi best kalau dapat online pakai tab eh android ke kenn. Hehe.


Nak tahu lebih lanjut HOTLINK BAGUS LIFESTYLE? Klik je iklan sebelah kanan belog titeeww iteww. Semuaa ada kat situ, cara mendaftar dan pakej Hotlink yang disediakan untuk korang.




Alhamdulillah last dapat BE 24 okt 2011 tuuuu. Nuffnang bagi kepercayaan kat kite lagi dengan DEAR YAYAH. Terima kasih daun keladi, baik hati bagi banyak banyak lagiiii :D


P/S : Setiap kelik yang kome sumbangkan menyumbangkan SII untuk teman :P *may wish come tru*

Labels: , , , , , ,



Older Post | Newer Post