//Officially Dear YAYAH
Your Shoes Please!
DashboardFollow
Bonjour Fellas!



Assalammualaikum and Hello bloggers! Just call me Aien, twenty-two years old already, dah rasa matang dan dah-boleh-kawen-kan? :PHAHA


Be a TALKATIVE!






Credit Section


Skin by Are-Qil Header by Ejat
Best view in Google Chrome
Images By We❤It
Unfollow sebab politik? Chill la babe!
Tuesday, April 24, 2012 | Tuesday, April 24, 2012 | 0 Kind Person!
Assalammualaikum.

Haipp haipp ni entri berbaur kepolitikkan sikit. *kalau adik-II, abang-II tak suka tak payah baca ehh* Dah kata diari matured, entri pun mesti matured kan? :P Tahun ni la dah boleh mengundi, tahun ni la rasa nak bergiat dalam dunia politik. Pukul 7 pagi dah pegi keja nun pukul 7 malam baru balik rumah kadang-II tu rasa bosan weh bosan tahu tak? *emo* so demi nak bersosial dengan dunia luar moh kita join aktiviti kemasyarakatan sikit. Unfollow sebab politik? Chill lah babe! Tu hak individual kan.

Teruja sebab PM tersayang YAB Dato’ Seri Mohd Najib Tun Abd Razak turun Penang sempena majlis pelancaran jentera pilihanraya peringkat Pulau Pinang. Perasaan pertama kali tersangatlah teruja wa cakap lu, superb! I can feel the aura of politic’s party. Bekas perdana menteri ke-5 pun turun padang menjemput PM dari airport Bayan Lepas, Pak Lah yang disanjungi.  Selalu tengok PM laung “Satu Malaysia” dalam tv je, now aku sendiri dapat lihat dan rasa semangat tu.

Misi merampas Pulau Pinang dari tangan pembangkang mungkin banyak rintangan sebab majority masyarakat adalah kaum cina, tapi kami akan tetap berusaha! *cewah* Bukak lah mata luas-II BR1M korang dah sapu, bantuan sekolah RM100 pun dah ambil, tu pun dapat lagi voucher buku RM200 tak termasuk subsidi minyak, gula yang kerajaan tanggung. Dah mintak mansuh ptptn nak free? Gila! Bawak-II la bersyukur yeeeee!

Aku dari keluarga susah, mak dengan abah kumpul duit RM1000 lebih masa mula-II nak daftar university dulu tak merungut pun! Than memang bergantung dekat pinjaman ptptn semata-mata. Sekarang dah bekerja pandai-II la bayar balik dah nama pun meminjam :D 








p/s : Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan *__*
Tak perlu dihasut, ada otak dah boleh pikir sendiri yang mana betul yang mana salah :)

Labels: , , , , , ,



Older Post | Newer Post