//Officially Dear YAYAH
Your Shoes Please!
DashboardFollow
Bonjour Fellas!



Assalammualaikum and Hello bloggers! Just call me Aien, twenty-two years old already, dah rasa matang dan dah-boleh-kawen-kan? :PHAHA


Be a TALKATIVE!






Credit Section


Skin by Are-Qil Header by Ejat
Best view in Google Chrome
Images By We❤It
Bismillahirrahmanirrahim.
Thursday, March 22, 2012 | Thursday, March 22, 2012 | 2 Kind Person!
Assalammualaikum.

Gigigigi menggigil buat perasmian belog baru. Aien's babbling dah takde, dah dilupuskan. Biarlah tinggal kenangan and now dengan semangat baru nak buka diari baru *diari kedewasaan* kekeke. Hope semangat dan kerajinan ni kekal bukan hanya di hati tapi realiti. Biar kekal sampai dah kawen and anak baby-II omel *dududu dah mula berangan*

Sekarang dah 22 wooo! Lagi dua-ke-tiga-tahun kite kan dah nak kawen insyaallah. Dulu masa terakhir update Aien's Babbling kat unimap lagi, study lagi. Now kite dah bekerjaya *chinggg*. Jadik technician tapi kadang-II operator pon bole. Adoiii. Bukan senang nak cari kerja sekarang ni, semua terpulang rezeki masing-II. Alhamdulillah dengan rezeki yang Allah bagi tapi tetap tak putus asa usaha cari yang lebih baik.

Ohh ya kelmarin result SPM 2012 keluar kan? and my sis salah sorang. Congrats sebab dapat 2 kali ganda result kak zaman dolu. Dah janji Tutti Frutti kat dedek kalau dia boleh up dari result i *padahal tetap akan belanja walau apa pun result dia* ----->kakak yang baik kan kan :P So usaha lagi okaayy! Erkk jari macam kekok nak celoteh panjang-II jomm enjoy the picture :)







Tahniah ya dedek syg! Tahniah jugak buat semua SPM candidates kelmarin :) <3

Labels: , , , ,



| Newer Post