Follow Me @aien_unnie

Tuesday, June 05, 2018

Promosi Collagen Powder Shaklee!

June 05, 2018 0 Comments
PROMOSI COLLAGEN POWDER SHAKLEE❗

Collagen Powder Shaklee ni power dia macam roket tau. Kesan dia sangat cepat.
Ada yang makan 7 sachet je dah nampak kesan. Tu belum makan 7 box 😊


Siapa yang consume consume Collagen Powder ni jerawat, parut jerawat and jeragat hilang!

Lagi² kalau korang jenis yang ada jerawat pasir, atau pun muka ada parut jerawat jenis berlubang. Haaaa nah #CollagenPowder sesuai sangat tau untuk korang.



BESTnya bila consume COLLAGEN POWDER ni ⤵️

• Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
• Kulit lebih moist & glowing naturally
• Jerawat susah nak tumbuh
• Jerawat cepat kecut
• Parut cepat hilang
• Pori muka lebih kecil
• Kulit nampak smooth
• Blackheads & whiteheads kurang
• Rambut tak gugur banyak & tumbuh anak rambut baru
• Kulit lebih anjal
• Kedutan kurang
• Eyebag berkurangan



Antara Manfaat Collagen Powder Shaklee:

🌸memperbaiki tekstur kulit wajah
🌸menghilangkan kedutan
🌸melembabkan kulit
🌸melindungi kulit dari radikal bebas
🌸melicin dan melembutkan kulit
🌸menegang payudara dan punggung
🌸mengurangkan pigmentasi jeragat
🌸memberi tenaga
🌸membantu pola tidur
🌸mengurangkan parut degil & jenis berlubang
🌸memelihara sendi
🌸mengecutkan jerawat
🌸menguatkan otot dan tulang
🌸menyokong baik pulih otot dari kecederaan otot dan tulang
.
Best ke best?😍
.
So sempena PROMO COLLAGEN BULAN JUN 2018 ni, korang wajib lah grab offer ni⤵️

• BELI 6 x Collagen Powder PERCUMA 1 Collagen Powder

✅ FREE MEMBERSHIP
✅ CASHBACK
✅ FREE POSTAGE/COD

• BELI 2 Collagen Powder DISKAUN 5%!

Dapatkan segera dengan harga super jimat ini!💃💃

Nak Order?
Nak beli vitamin Shaklee atau anda ada persoalan? Boleh WhatsApp Mama Adam. Klik 016-4707 083. Mama  sedia membantu anda untuk meningkatkan tahap kesihatan anda.

Anda boleh klik imej dibawah jika ingin terus membeli dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda. Sangat mudah!



Untuk pembelian harga ahli, anda boleh daftar menjadi ahli Shaklee. Klik imej di bawah



Nur Ain Binti Ibrahim
SMS/WhatsApp: 016-4707083
Facebook: Nur Ain Ibrahim
Instagram: @aien.shaklee

#ShakleeHargaStudent #ShakleeHargaRuntuh #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #PromosiShaklee #JualShakleeOnline #VitaminShaklee #ShakleeJohor #ShakleeMelaka #ShakleePahang #ShakleeSelangor #ShakleeNegeriSembilan #ShakleePerak #ShakleeKedah #ShakleePenang #ShakleePerlis #ShakleeTerengganu #ShakleeKelantan #ShakleeSabah #ShakleeSarawak #TeaminstaMF

Friday, June 01, 2018

Masker Vitamin C

June 01, 2018 0 Comments
CUBA CHECK VITAMIN C KORANG

Adakah vitamin C yang korang makan lebih dari 100mg?

Cuba check balik..

Sebenarnya badan kita hanya boleh serap 100mg sahaja setiap sejam dalam satu masa.

Yang selebihnya dibuang melalui air kencing, air kencing jadi mahal pulak 😅

Setiap 1 tablet Vitamin C Shaklee ada 500mg tapi Shaklee punya Sustained Release. Maknanya vitamin C dilepaskan 100mg setiap sejam. Secara berperingkat.

Kalau vitamin C korang lebih dari 100mg tapi takde sustained release rugi saja beli sebab selebihnya akan dibuang.

Mama Adam taknak cakap yang selebihnya boleh rosakkan badan, yang tu korang boleh tanya pakar nutrisi.

Kalau ambil vitamin C Shaklee akan bertahan dalam badan selama 5jam.

Vitamin C ni tak boleh dihasilkan oleh badan sebab tu kita kena ambil dari sumber makanan ataupun nak senang ambil supplement yang natural.

1 tablet vitamin C Shaklee = khasiat vitamin C daripada 7 biji oren 🍊


Haru! Mama Adam tak mampu nak pastikan makan oren/buah hari-hari

Sebab tu nak senang je ambil terus supplement untuk topup mana nutrisi yang lompong tu.

Pastikan ambil supplement yang selamat, dan berkesan.

The best part is bukan saja boleh dimakan tablet Vita C Shaklee ni, tapi kalau rajin lebih boleh buat masker jugak tau! Patahkan tablet kemudian campur sedikit air dan larutkan jadi macam scrub. Tempek la kat muka. Best tau! Jerawat cepat je kecut.

Shaklee 100% organic bukan hanya cakap-cakap syok sendiri tapi dibuktikan dengan kajian dan diterbitkan dalam jurnal.
healthresource.shaklee.com

Yang pasti beli dengan Mama Adam, servis terbaik untuk customer semuaa ❤❤

Nak Order?
Nak beli vitamin Shaklee atau anda ada persoalan? Boleh WhatsApp Mama Adam. Klik 016-4707 083. Mama  sedia membantu anda untuk meningkatkan tahap kesihatan anda.

Anda boleh klik imej dibawah jika ingin terus membeli dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda. Sangat mudah!



Untuk pembelian harga ahli, anda boleh daftar menjadi ahli Shaklee. Klik imej di bawah



Nur Ain Binti Ibrahim
SMS/WhatsApp: 016-4707083
Facebook: Nur Ain Ibrahim
Instagram: @aien.shaklee

#ShakleeHargaStudent #ShakleeHargaRuntuh #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #PromosiShaklee #PromoShaklee #JualShaklee #JualShakleeMurah #JualShakleeOnline #VitaminShaklee #ShakleeJohor #ShakleeMelaka #ShakleePahang #ShakleeSelangor #ShakleeNegeriSembilan #ShakleePerak #ShakleeKedah #ShakleePenang #ShakleePerlis #ShakleeTerengganu #ShakleeKelantan #ShakleeSabah #ShakleeSarawak #ShakleeKluang #ShakleeBatuPahat #ShakleeTamanSeriImpian #ShakleeTamanSriLambak #ShakleeAyerHitam #PengedarShaklee #LeaderShaklee

Thursday, May 31, 2018

6 Kelebihan Vitamin C Shaklee

May 31, 2018 0 Comments
Assalammualaikum semuaaa ❤

Apa khabar sis cantik yang budiman?

DISCOUNT 10% TAMAT HARINI. Lagi MURAH dari TOLAK 6% GST esok - PROMO May

Sustained released Vitamin C:-untuk kulit glowing

🌸Beli sekarang 1 botol, tahan 6 bulan, RM 91 FREE POST. (Sebulan RM 15 sahaja)

Harga biasa RM 104 + 8 postage
JIMAT RM 21 ringgit dari harga biasa!

********************************
Fungi Vitamin C:-
- Membantu mencerahkan kulit yang kusam, mengurangkan masalah jerawat dan merangsang pembentukan kolagen seterusnya melambatkan penuaan.

-Kebaikan Vitamin C adalah membantu meningkatkan sistem imun badan seterusnya mengurangkan risiko terkena jangkitan penyakit terutamanya virus flu dan selsema

- Membantu membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi.

- Membantu masalah insomnia.

- Membantu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah

- Sangat penting untuk penyembuhan luka

Sesuai untuk:
🌸Anda yang inginkan kulit cerah berseri
🌸Ibu mengandung yang ingin kuatkan imuniti badan
🌸Ibu lepas bersalin yang ingin cepatkan penyembuhan luka
🌸Warga emas
🌸Anda yang mempunyai masalah jerawat dan resdung
🌸Mereka yang baru menjalani pembedahan.
🌸Mereka yang sukar tidur malam
🌸 Anda yang sering selsema dan demam


Adakah Vitamin C menyebabkan kerosakan buah pinggang?

TIDAK. Kerana Vitamin C Shaklee mempunyai sistem sustained release dimana dalam masa sejam hanya 100mg Vitamin C dilepaskan perlahan2 untuk diserap sepenuhnya oleh badan.

Vitamin C Shaklee dirumuskan daripada buah2 buahan citrus sebenar dan bukannya daripada bahan kimia yang dibuat di makmal.

Tiada side effect.
Selamat digunakan.
Halal dan bersih.
Sesuai untuk lelaki dan wanita.
Diluluskan oleh KKM.

Jom order sekarang!!! ❤❤

Nak Order?
Nak beli vitamin Shaklee atau anda ada persoalan? Boleh WhatsApp Mama Adam. Klik 016-4707 083. Mama  sedia membantu anda untuk meningkatkan tahap kesihatan anda.

Anda boleh klik imej dibawah jika ingin terus membeli dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda. Sangat mudah!



Untuk pembelian harga ahli, anda boleh daftar menjadi ahli Shaklee. Klik imej di bawah



Nur Ain Binti Ibrahim
SMS/WhatsApp: 016-4707083
Facebook: Nur Ain Ibrahim
Instagram: @aien.shaklee

#VitaminCBagus #ShakleePenang #ShakleeCODPenang #ShakleeStudent #ShakleeMurahh #ShakleePreloved #ShakleeMalaysia #SRVitaCShaklee #VitaminCSelamat

Wednesday, May 30, 2018

Youth Skincare Atasi Kulit Muka Bermasalah

May 30, 2018 0 Comments
Assalammualaikum semuaaa 🌷🌷

Okehh lately lambakan local skincare bagau cendawan tumbuh selepas hujan kan? Masing masing berebut nak jadi owner product. Tapi owner yang bertanggungjawab akan pastikan product yang dikeluarkannya clinical tested dan bebas dari semua bahan kimia yang boleh membahayakan pengguna.

Sebagai pengguna haruslah bijak memilih. Kalau sayangkan kulit muka pastikan skincare yang ditempek kat kulit muka 100% selamat. So mama Adam very recommend untuk menggunakan YOUTH Skincare Shaklee ni. Lab test, clinical test. Proven dan dijamin selamat! Bebas radikal dan bahan kimia yang berbahaya untuk kulit muka.

Yang paling best, kandungan bahan bahan dalam skincare Youth ni bukan bahan biasa yang kita selalu jumpa dalam local skincare. Ia mengandungi extract muscadine grape yang tinggi antioksidan dan bagus untuk melambatkan penuaan wajah ❤❤

Walaupun harganya amat tinggi namun ia berbaloi baloi dan setanding dengan kandungan di dalamnya. Rata-rata pengguna merasai kesan penggunaan seawal seminggu tau!

Youth Skincare membantu -
➡ Menghilangkan jeragat degil
➡ Memudarkan parut jerawat
➡ Mengecilkan pori muka
➡ Menghilangkan garis garis halus di kawasan muka especially area mata
➡ Menganjal dan memutihkan muka
➡ Kulit menjadi tegang
➡ Melambatkan pemuaan wajah

Full set Youth Skincare ada 6 bahan utama, Trial set mengandungi 4 bahan utama.

Berminat? Tapi tak cukup budget? Takpe jangan risau Youth Skincarw boleh beli secara loose yeayyy!! Nak beli pencuci dulu ke, moisturizer dulu ke, toner dulu ke boleh je! Terus wasap mama Adam ok? 😉








Nak Order?
Nak beli vitamin Shaklee atau anda ada persoalan? Boleh WhatsApp Mama Adam. Klik 016-4707 083. Mama  sedia membantu anda untuk meningkatkan tahap kesihatan anda.

Anda boleh klik imej dibawah jika ingin terus membeli dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda. Sangat mudah!



Untuk pembelian harga ahli, anda boleh daftar menjadi ahli Shaklee. Klik imej di bawah



Nur Ain Binti Ibrahim
SMS/WhatsApp: 016-4707083
Facebook: Nur Ain Ibrahim
Instagram: @aien.shaklee

#ShakleePulauPinang #ShakleePenang #YouthSkincare #YouthViral #CODShakleeMalaysia #ShakleeMurah #ShakleeStudent #ShakleeIncome #ShakleePreloved #KulitMukaBermasalah #Skincare

Monday, May 07, 2018

10 Cadangan Resepi ESP Shaklee

May 07, 2018 0 Comments
Assalamualaikum semuaaa!

Okehh entri ni ringkas tapi AWAS! Mampu membuatkan anda terliur (tutup mulut tu 😜)

Bagi peminat tegar ESP, mesti ada yang dah ada favourite resepi ESP mix blablabla. 2 sudu ESP mix je dengan apa air favourite korang.

Tapi bagi yang kebuntuan idea atau baru nak mencuba ESP ni haaaa ada 10 resepi ESP yang pasti memikat hati ❤

Mama Adam suggest buat dengan buah buahan fresh lagi best ok! Tak perlu tambah gula dah tau. Just add on ESP je. Minum sejuk sejuk boleh, buat ice blended pun boleh. So yummmyyyy 😋😋

Puasa pun dah nak dekat kan?nahhh resepi pembuka selera anda jugak ni.
.
.
.
.
.
.
.
.











Best kan best? Nak cuba ESP dengan pembelian harga kasih sayang boleh klik sini
👉 NAKESPMURR
Nak Order?
Nak beli vitamin Shaklee atau anda ada persoalan? Boleh WhatsApp Mama Adam. Klik 016-4707 083. Mama  sedia membantu anda untuk meningkatkan tahap kesihatan anda.

Anda boleh klik imej dibawah jika ingin terus membeli dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda. Sangat mudah!



Untuk pembelian harga ahli, anda boleh daftar menjadi ahli Shaklee. Klik imej di bawah



Nur Ain Binti Ibrahim
SMS/WhatsApp: 016-4707083
Facebook: Nur Ain Ibrahim
Instagram: @aien.shaklee

#ESPlicious #ResepiESPShaklee #CadanganPengambilan #ShakleePenang #CODPenangarea #ShakleeMurah #ShakleePreloved #ShakleeStudent

Saturday, May 05, 2018

7 Sebab Kukuh Kenapa Pilih Shaklee

May 05, 2018 0 Comments
Assalammualaikum readers kesayangan mama Adam 🌷🌷

Actually Mama Adam berkenalan dengan Shaklee product around tahun 2011/2012. Sebab masa tu nak dekat dekat hari bahagia so, gelabah la cari supplement itu ini demi nak nampak berseri di hari perkahwinan cewahhh 😂

So, product Shaklee yang pertama mama Adam consume is set flawless (ESP+SR Vita c). Its was amazing tau. Dah rasa Shaklee effect tu. Rasa kulit makin gebu, lembut dan flawless.

Here it is, 7 SEBAB KENAPA PILIH & STAY DENGAN SHAKLEE 💕

1. SHAKLEE EFFECT
First produk Shaklee yang mama Adam consume menunjukkan kesan yang sangat positif. Happy tau bila dapat apa yang kita impikan dan idamkan. Kulit nampak perubahan ketara, makin sihat dan bermaya. Dulu kusam nauu. KUSAM. KUSAAMMM MASAM haha. Jangan terkejut bawah ni my real testimoni.
.
.
.
.
.
.
.

TARAAAAA



2. YAKIN DENGAN PRODUK
Bila kita sendiri dah rasa dan dapat kesan positif dari product yang kita guna mesti lah rasa yakin tu berganda-ganda. Bila mama Adam ada masalah susu drop masa bf adam, so ikhtiar jugak dengan set penyusuan shaklee (ESP+Alfafa). Alhamdulillah susu jadi pekat plus masalah buncit selepas bersalin pun hilang sekelip mata. Which is alfafa membantu as agen detox. Omegaguard pulak kasi cair lelemak. Best 👍👍👍 Berat around 39-40KG hahaha.


3. PRODUK DISAHKAN SELAMAT DAN SUCI
Shaklee mempunyai ramai kepakaran dan saintis dalam pelbagai bidang seperti pakar nutrisi, para doktor dan sebagainya. Sesuatu produk yang bakal dikeluarkan akan menjalani kajian kajian oleh Shaklee Research and Development dan juga berkolaborasi dengan student dari universiti yang sedang menjalankan eksperimen dan kajian mereka. Shaklee disahkan HALAL dan selamat digunakan oleh Jakim. So, kita yang dah dapat kesan baik saling membantu sharing kebaikan produk shaklee disamping menambah pendapatan sampingan ❤


4. MODAL MINIMAL, UNTUNG LUMAYAN
Yang paling menarik untuk jadikan Shaklee as a part of bussiness adalah modal permulaan yang sangat minima. Ya la ekonomi kits sekarang kan cukup cukup makan. Macam mana nak mulakan bisnes kalau perlu keluarkan modal besar, simpan stock lepastu menjual. Andai kata stock kat rumah tak laku kan sedihhh 😣

Tapi Shaklee hanya bermodalkan RM80 untuk pendaftaran keahlian, akan dapat member kit lengkap segala info tentang shaklee & produk shaklee. Plus ADA GROUP SUPPORTIVE, COACHING, LEARNING DAN SENTIASA BERADA DI CIRCLE POSITIVE. Tapi!! Kena bijak memilih group mana yang nak join tuuu. Takut group tak aktif terkapai kapai awak sorang sorang hihi

5. SISTEM BONUS SHAKLEE
Haaa bukan saja dapat untung poket which is untung dari harga ahli-retail (tentukan sendiri berapa kita nak ambik untung) tapiiii Shaklee jugak ada sistem bonus mengikut uv sesuatu produk. Ada pengiraan percentage ikut uv terkunpul kita. Setiap 14 haribulan tingting masuk la bonus ke dalam akaun masing-masing.

Tak perlu beli stock simpan kat rumah sebab jual atas demand customer. Bila ada order just klik di website shaklee. Simple! Shaklee urus postage sampai la customer dapat barang depan pintu rumah. Best kannnn. Kalau rajin plus ada kelapangan boleh ja beli di branch shaklee berdekatan. Ambik aura sikit kann haha.



6. SISTEM TIDAK MENINDAS 
Sistem urusniaga yang diaplikasi oleh shaklee ni bukan macam sistem-sistem lain yang 'menindas/menipu' orang lain terutamanya downline. Haaa sebab apa, sebab konsep dia mudah je, siapa buat, siapa usaha tanpa jemu, siapa sale mantap maka dia lah dapat bonus. Tak buat memang tak dapat apa-apa. Which is sesetengah bisnes yang dapat untung bulat bulat dengan menggunakan sistem downline. Ish3 menganiaya orang bawahan. Shaklee adalah MLM patuh syariah 😊

7. INSENTIF BONUS TAMBAHAN
Shaklee jugak sediakan banyakkk insentif mengikut kelayakan (berdasarkan UV) seperti insentif trip melancong (star-cruise, langkawi, Jepun dan lain-lain). Menyediakan tiket umrah yang bertaraf 10⭐⭐⭐⭐⭐. Bonus kereta (car bonus) yang dibayar dengan duit. So terpulang duit tu nak buat shopping ke, nak bayar kereta tiap bulan ke ikut u olls lah. Best kannn.



Selama mama Adam join Shaklee as Trusted Distributer ni, dah berganda bonus mama Adam dapat daripada permulaan modal dulu. Syukurrr. Tak susah pun nak bisnes Shaklee. Kita dapat tolong orang solve masalah kesihatan mereka, kita pun dapat manfaat ❤

Janji niat nak berniaga, tolong orang Lillahita'ala. Insyaallah.


Mama Adam nak cari 3 orang saja partner untuk #ProjekDuitRaya2K. Kalau ada yang betul betul nak boleh terus wasap ok?
Tekan sini 👉 PROJEKDUITRAYA2K

Nak Order?
Nak beli vitamin Shaklee atau anda ada persoalan? Boleh WhatsApp Mama Adam. Klik 016-4707 083. Mama  sedia membantu anda untuk meningkatkan tahap kesihatan anda.

Anda boleh klik imej dibawah jika ingin terus membeli dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda. Sangat mudah!



Untuk pembelian harga ahli, anda boleh daftar menjadi ahli Shaklee. Klik imej di bawah



Nur Ain Binti Ibrahim
SMS/WhatsApp: 016-4707083
Facebook: Nur Ain Ibrahim
Instagram: @aien.shaklee

#ShakleeAgenPenang #ShakleeStudent #ShakleeMalaysia #CODShakleePenang #KenapaPilihShaklee #ShakleeSelamatSuci